The Renaissance of the Native American Flute

Workshop Native American Flute-les
De flute workshop wordt begeleid door Hans van Gurp, een fluitspeler die in de leer heeft gezeten bij de bekende fluitspeler, Carlos Nakai.De Native American Flute is een bijzondere fluit. De fluit wordt om zijn warme klank ook wel de “Love” Flute genoemd Tijdens deze workshops kun je kennismaken met de indiaanse fluit, (Siyotanka), zijn oorsprong en betekenis. Fluiten kun je lenen tijdens de workshop en ook aanschaffen. De workshop is voor iedereen toegankelijk zowel voor de gevorderde speler als voor de starter. Het is niet nodig om notenschrift te kunnen lezen.

Inhoud 1 daagse workshop


Verschillende soorten fluiten

Overblowing

5 & 6 hole flutes

De 6 basisnoten en verder

Onderhoud van de fluit

Verschillende effecten toevoegen

Hand- en vinger positie

Dierengeluiden

Verkennen van je fluit

Compositie

Ademhaling

Eenvoudige muzieknotatie

Gebruik van de tong

Improvisatie

 Deelname  € 59,- (inclusief koffie en thee en een uitgebreid oefenboek)  je bevestigd je plekje voor de workshop door dit bedrag over maken t.a.v. Auris te Zeist op giro 68.76.425 onder vermelding van Flute workshop & desbetreffende datum.

 


Wil je weten wanneer je kunt meedoen? Kijk dan in de op de site; agenda.
Ik wil me opgeven; info@drumcircle.nl

Auris verkoopt een kwaliteits assortiment aan Native Flutes. Deze fluiten zijn gestemd zodat deze instrumenten ook met andere muziekinstrumenten zijn te bespelen. In de webshop van Auris kun je zowel informatie vinden als een fluit aanschaffen. Er is geen pin automaat aanwezig.

 

Ook kun je bij ons terecht voor reparaties aan je native flute.

Tip: Loopt er tijdens het spelen speeksel in je fluit en krijg je condensvorming in je fluit? Houdt dan tijdens het spelen je fluit meer horizontaal dan zul je veel minder last van hebben en langer kunnen doorspelen. Daarnaast zul je ervaren dat je meer longvolume hebt. Dit zal je fluitspel ten goede komen.